Kenge Per Femije

Kur Shikoj Një Yll

1. Kur një yll shikoj në mbrëmje
Edhe ty vij ta tregoj
Ti më thua buzëqeshur
Atë yll dhe unë shikoj
Kur shoh zogun që në mbrëmje
Për të fjetur kërkon vend
Ti më thua buzëqeshur
Unë e shoh në syrin tënd
Unë zogun e shikoj
E shikoj në syrin tënd
Yllin natën që ndriçon
Edhe ty yjet ta tregojnë
Ref Çdo gjë që shikoj në botë
E ke parë edhe ti
Se të dy ne i shikojmë
Dhe me zemër dhe me sy
Ato që shikoj në botë
Vij të lë, vij të lë si kujtim
Se unë shoh me syrin tënd
Dhe ti sheh me syrin tim
2. Kur shoh në mbrëmje xixëllonjen
Që nis rrugën si shtegtar
Ti më thua buzëqeshur
Edhe unë atë kam parë
Xixëllonjën kur shikojE shikoj dhe në syrin tënd
Yllin naten që ndriçon
Edhe ty yjet ta tregojnë Ref: Çdo gjë që shikoj në

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: