Qingji vogël rri mendushëm be be ba
Pse më flet ashtu trishtushëm be be be Qingji vogël rri mendushëm be be ba
Pse më flet ashtu trishtushëm be be be
eja eja bashkë në arë tring tring tring
unë mbledh lule ti ha barë tring tring tring eja eja bashkë në arë tring tring tring
unë mbledh lule ti ha barë tring tring tring qingji dhe fatosi dashten be be ba,
shokt e mi ne tufë janë mbledhë be be be (4 here)
une i vetem u merzita tring tring tring (2 here)
Baba jem me ka premtue qingji im
me kopera ti me que qingji im (2 here)
do te jem baresh e fshatit tring tring tring
do kullos brigje shpati tring tring tring

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: