Ja na erdhi Viti i Ri,
sa jam i gëzuar,
Porsi unë dhe cdo fëmijë,
pret per ta festuar, Bora zbardhi tej për tej,
fusha edhe male,
Viti i Ri do të na gjej',
me këngë e me valle. E stolisa bredhin tim
me lodra me yje,
era jashtë fryn me tërbim,
le të fryj'ndër pyje, Plot dhurata përsëri,
do më sjellë mua,
babagjyshi i Vitit Të Ri,
oh sa fort të dua.

Akordet Am Dm
Ja na erdhi Viti i Ri
G Am
Sa jam i gezuar
Am Dm
Porsi une cdo femije
G Am
Pret per ta festuar

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: