Kenge Per Femije

Xhaxhai Kengen Ma Kendo

xhaxha kengen ma kendo dhe duke ma kenduar me ledhatooooooooo.
je je je nje xha xha i lumtuur dhe me ben mua me te lumtur. ref.
je nje xhaxha i bere per nje nip
te cilin duhet ta duash dhe ta ledhatosh cdo dit
nese une s te miratoj
te lutem ma thuajjjjj oooooo xhaxha ooo sa shum te duaaa
3x
je nje xhaxha i bere per nje nip te cilin duhet ta duash dhe ta ledhatosh qdo dit. nese une s te ledhatoj te lutem ma thuaj oooooo xhaxha sa shum te dua.
TE LUTEM KENGEN XHAXHA MA KENDO TIIIIIIII.

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: