e dua mollën se ka ngjyrë të kuqe
karrotën se ka ngjyrë portokalli
limonin se ka ngjyrën e zotit dielldielldiell
pemën se ka ngjyrën jeshile dhe bari gjtashtu
qielli është blu blu
lejlaja mu këtu këtu.
Ne të gjithë ngjyrat kur i bashkojm a e dini seç
krijojmë
një ylbernjë ylber të bukur ne do ta shikojmë

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: