Shkon kjo slita shkon me gjithe ate shpejtesi mbi debore shkel sikur fluturon.Me gaz e hare zemrat na gezojn.Zilkat lart jehojne dhe tringllimat lart jehojne.Hej.
Ref...
Zilet tring zilet tring zilet tringellojne o sa bukur kur reshqet mbi nje slite me kale.Hej.2x. Xhingembellsxhingemblles xhingelle oll dhe uej.
Olliz fajniz tu rajn.
Uan iz oupen slejn-hej.

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: