Kenge Per Femije

Zilja E Shkolles

ref 2
din don din din don
zilja e shkolles
po na fton ref 2
le te dihet per gjithmon
se fletoret do ti mbush
plot me pesa varg si rrush ref 2
u hap shkolla me shendet
dhe ne klas po na therret ref 2
din don din din don
zilja e shkolles
po na fton se fletoret do ti mbush
plot me pesa varg si rrush

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: