Kenge Per Femije

Zogu Me Krah Te Hapur

Zogu me krah te hapur
e priti pavarsine
ne mendje ka shqiponjen
kosoven e shqiperine Edhe te dielli
do te shkojme ne vizit
urimet do te i ndajme
me rreze dhe me drit Ref;zogu dhe mollkuqja
presin te festojn
me keng dashuri
per her t'par do flutrojn. Do te shkojme me kenge
edhe n'mars e n'hene
do te nisim nga kosova
shqiperia nene Me shkronja te zemres
do te shkruajme pavarsine
ne te gjitha trojet
qe diku ishin iliri Ref:zogu dhe mollkuqja
presin te festojn
me kenge e dashuri
per her t'par do flutrojn.

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: