Kenge Popullore

Hajredin Pasha

Hajredin Pasha o po vjen o Radikes
Valle o ku jan o k'to malet e Dibres 2x Valle ku jan o mor' k'to male e Dibres
Bejn' o kuvend o n' ate fushe o te Gjorices 2x Ne fushe o t' Gjorices o more te kalaja
Hajredin Pashen more e ka gjet belaj 2x Qe belaja pashen e ka gjete
Malet e Dibres more kan lidhe bese 2x Kane lidhe bese o, mor kan lidhe te tane
Turkut Dibren o mos me ja dhane2x Hajredin Pasha o mor' kryhutaqe
S`lidhet Dibra more me kerbaçe 2x Hajredin Pasha more ku e ke ushtrine
Malete Dibres o mor' mi kan' gri 2x Malet e Dibres more kan' met o te tane
Nuk jan pak o mor' , por 12000 mije 2x Jo ma pak o se 12000
kane mbet o ne llogore ne dhe pa i shti 2x Hajredin pasha ku e ke lane atin,ne Diber te Madhe e kam lane te ngratin2x

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: