Këngë Shkodrane

Vashës Bukur Na I Kan Shkrue

I: Vashës bukur na i kanë shkru-e
Dy-tri vjersha nji kangë të re. :I
I: Pse më rrin kaq e mendu?me
Tuj e ditë e kuja je? :I
Ref.:.
I: Nazet tu?ja ditë për ditë
Kangë m?a t?bukra kanë me t?rritë. :I
Ti ndër shoqe e parë përhera
Zani jot gjithkund gëzon.
Kam kujtu? se n?këtë pranverë
Zemrën teme tash m?a g?zon.
Ref.:
Nazet?
Dhe në qoftë se jam largu-e
Dy tri fjalë o vashë t?i them.
Unë kurr s?kam me t?harru-e
Plaça i mjeri, ma s?kam me t?dashtë!
Ref.:
Nazet?

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: