Këngë Shkodrane

Vjeshta Erdh Dhe Kaloi

Vjeshta erdh dhe kaloi
Gjithçka la për bukuri.
Të dy zemrat t?i bashkoi
Me kalu? nji bashkmëni.
Ty moj lule të raftë zana!
Gusha jote si pëllumb.
Porsi di?lli, porsi hana
Shoqe nuk t?gjej moj kurkund.
Tash sa vit tuj të shikjue
Ftyrën tande me shumë mall
Kur m?ndigjon tuj bisedue
Si bylbyl qi knon n?behar.

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: