Kleopatra Skarço

Nene Dhe Shoqe

  

nje dite ne lulishteme pe krah per krah
dhe nje dite tjeter perseri me pe
diçka te me thoshe une e prisja
por tiper çudigje sme the
Nene e dashur nene
T"lumtur ti me do
Nzemren tede gaz ti me ke
Rrugeve te jetes pran te kam gjithmon
Shoqja ime me mire ti je
etj etj

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: