Kolona Zanore

Tomka Dhe Shoket E Tij

Lagjia jone eshte e varfer
e zhytur ne mjerim
Nje gezim vec fushen kishim
ku loznim cdo dite Tomka, Celua, une dhe Vaska
jemi kater shoke
dhe cdo dite ne fushe
neve lozim tok Pas na vjen edhe Luli
qeni yne besnik
keci laramani
i miri i mire Fushen tone te dashur
fashistet na e pushtuan
Ne shesh lufte na e kthyen
edhe na e rrethuan Neve do luftojme
ndonese jemi femije
armikun e urrejme
kerkojme vec liri Prane kemi Tomken
komandantin tone
e duam dhe na do
eshte trimi i lagjes tone

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë:

Tekste tjera