Morra rrugen per marashe
buze lumit per kala
je larguar diku large
ty dafina moj ste pash Dafina moj Dafina moj
Dafina moj Dafina moj
A e din se sa te du
Un per ty jam permallu
A e din se sa te du
Un per ty jam permallu Ti me ishe shpres e jetes
Qdo gje njet me ishe ti
Si nuk pate pak meshire
ike dhe me le nvetmi Dafina moj Dafina moj
Dafina moj Dafina moj
A e din se sa te du
Un per ty jam permallu
A e din se sa te du
Un per ty jam permallu

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: