moj hatixhe
ne shami kuqe
n'elbasan o moj
do t'shkon nuse
n'elbasan o o moj
do t'shkon nuse n'elbasan o moj
do t'shkon nuse
ti n'gjyn dada
moj flokt e kuqe
ti n'gjyn dada
moj flokt e kuqe flokt e kuqe
ti shitoft zana
a s'tu dhimten
moj baba nana
a s'tu dhimten
moj baba nana baba nana
dy vllaznia
po ma fort
mu dhimt qiknia
po ma fort
mu dhimt qiknia moj hatixhe
moj dil te lisi
zgjatma doren
moj ta cendisim
zgjatma doren
moj ta cendisim ta cendisim
dhe ta shkruje
ti n'dajm vadet
sot ni muj e
ti n'dajm vadet

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: