Landi Roko

O Jetë Sa Shumë Të Dua

2 × Vec me ty une kam probleme
Dhe pengesa me kalu
Dashuri me plot mistere
Se gjithmon ti ke fitu Refreni 2× O jet ty sa shume te dua
Cdo cast me ty ta shijoj
Me don fort ti me thua
Njeri tjetrin meritojme
Strofa 2 ×
Lumturin me ty e ndava
Cdo sekont qe je gjall
Dashurin ta kam fal
Te duash sesht mekat Refreni 2×
O jeta ty sa shum te dua
Cdo cast me ty ta dhijoj
Me don fort ti me thua
Njeri tketrin meritojm

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: