2x
Ti Je Xhaxhi Mbreti I Babit
Lali Eri Kongen Ta Boni
Fatmir Sula Knon Per Santin
E Knoj Nipin Djalin E Landit 2x
Dhe 100 Vjete Do Ti Falim
Ti Je Xhaxhi Djali Landit
Tani Per Ty Knon Murati
100 Vjec U Bofsh O Santi 2x
Dhe 100 U Befte O Landi
Po Te Uron Lali Murati
Tani Per Ty Knon Babi Landi
100 Vjeq U Bosfsh O Santi 2x
Te Kam Pasur Digo Santi
O Sa Shum Te Don Ty Babi
Tani Per Ty Knon Gjith Kant
Veq Per Ty Te Keqen Babi 2x
Knon Dhe Mandi Nishtulla
Ditlindjen Ja Urova
Per Santin E Vogel
Shum Ne Gzojna

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: