Luljeta Krasniqi

Zjarr Dhe Acar

Shum ma mir mo mos mu pa na dy
Çdo bised e jonja po mbaron me shamje Une nuk di me qka me bo, me zorr se shty
Para aktit kry, na prune para ndarmjes Shum ma mir na bashk mos me nejt
Se ne sy mem rrejt
Ne dashuri e kam humb besimin Krejt, ne jeten time
Ty te pata krejt
Sa veshtire pe perballoj mbarimin E shkrij si pllumbin ne zjarr,
E fshij ket emer
As njeher ne jet me mos ta kujtoj
E ngrij ne atar, e ngrij ket zemer
Askend asnjeher me mos ta dashuroj E shkrij si pllumbin ne zjarr,
E fshij ket emer
As njeher ne jet me mos ta kujtoj
E ngrij ne atar, e ngrij ket zemer
Askend asnjeher me mos ta dashuroj Tjeter nuk dua
Masi ti sje me mua Tjeter nuk dua
Masi ti sje me mua E shkrij si pllumbin ne zjarr,
E fshij ket emer
As njeher ne jet me mos ta kujtoj
E ngrij ne atar, e ngrij ket zemer
Askend asnjeher me mos ta dashuroj Tjeter nuk dua
Masi ti sje me mua Tjeter buk dua
Masi ti sje me mua

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: