M-G Aka New Stars

Në Club (Feat. Mcx)

McX............................................. Hajde kape btin ,ke bitin , ket hitin , ket tjetrin
Se CLUBIN e ndezim , ter naten e djegim , prap e percjellim , e mbjellim , e shesim , ngadal-ngadal ecim , ngadal-ngadal ecim
se nuk eshte nje loj , filloj , vazhdoj , tek vetja besoj.
E don si e doj , e don si e don , e don si e don se njeri sta perton .
Sot kemi fest kemi dal me shoqerin
nacut jan ber tap kan harru ku kan shtepin
Gjith CLUBi ne kemb kur ne po kendojm
sillen si te cmendur te ter po i terbojm
Jemi mbledh NE CULB te ter po festoj
neve diten e bejm nat edhe bukur ja kalojm M-G - REf................................... T'gjith ktu NE CULB dhe te ter po festojm
neve diten e bejm nat edhebukur ja kalojm
Sot kemi fest kemi dal me shoqerin
nacut jan ber tap kan harru ku kan shtepin
Sot kemi fest kemi dal me shoqerin
nacut jan ber tap kan harru ku kan shtepin x2 McX............................................ Sot kemi fest kemi dal me shoqerin
nacut jan ber tap kan harru ku kan shtepin
Gjith CLUBi ne kemb kur ne po kendojm
sillen si te cmendur te ter po i terbojm
Femrat po digjen , po vin dhe me shum
ska faj dj eshte bassi maksimum
Te gjith jan ber tap te gjith po festoj
te gjith po kercejn te gjith po gezojn
kjo eshte jeta jon meso te jetosh
me shqerin e vet ti bukur tja kalosh
Ky eshte stili im eshte stil i art
prandaj ti shoh te gjith duartlart
Sdua mburrje nuk sua duartrokitje
Dua ti shoh te ter ne sbavitje,dua ti shoh te ter ne zbavitje ,,,,,, M-G - REf............................. T'gjith ktu NE CULB dhe te ter po festojm
neve diten e bejm nat edhebukur ja kalojm
Sot kemi fest kemi dal me shoqerin
nacut jan ber tap kan harru ku kan shtepin
Sot kemi fest kemi dal me shoqerin
nacut jan ber tap kan harru ku kan shtepin x2 M-G - REf............................ T'gjith ktu NE CULB dhe te ter po festojm
neve diten e bejm nat edhebukur ja kalojm
Sot kemi fest kemi dal me shoqerin
nacut jan ber tap kan harru ku kan shtepin
Sot kemi fest kemi dal me shoqerin
nacut jan ber tap kan harru ku kan shtepin x2

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: