Magma është një grup muzikor jo shumë i njohur. Grupi MaGmA është formuar qe nga fillimi i vitit 2007, me parë kemi qenë si instrumentalista dhe jemi prezantuar neper Koncerta si Antares. Antaret e bendit MaGmA janë: Urim Shehu - Gitarist
Behar Shehu - Vokalist
Agim Berisha - Tupana
Arlind Hysa - Bass Gitarist MaGmA pjesmarrës në Rock për Rock dhe Fitues te edicionit të 7-t 2008.