Magma

Më Vie Të Flas

Jeta më ngjan sy mbyllur
i tretur në mendjen time
dua të qirrem për kohën dhe jetën
si i huaj udhtar i jetës të mbetem... Ref.
Më vie të flas , e të bërtas
për popullin për jetën
për historin
të gjitha dua ti mas
Më vie të flas , e të bertas
për sy të ngopur o popull
për jetë të njomë
për penden e ngritur në re..... I kthyer ka qielli buzqeshem
sikur duhet n'kët ëndërr të jesh
si foshnje si njeri
kohën ta shijojsh
e bota në vuajtje jeton... Ref.
Më vie të flas , e të pëlcas
për popullin për jetën
për historin
të gjitha dua ti mas....
Më vie të flas , e të bertas
për sy të ngopur o popull
për jetë të njomë
për penden e ngritur në re..... Ref.
Më vie të flas , e të bërtas
për popullin për jetën
për historin
të gjitha dua ti mas....
Më vie të flas , e të bertas
për sy të ngopur o popull
për jetë të njomë
për penden e ngritur në re....

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: