Mandi

Vetmija Ime

dita shum e gjat
dhe vjen pa mbarim
neja shum me vjen
reth fatit tim
ti me mungon
si shiu shkretetires
me ndjenja mos
luj plotsoma prap deshiren ref.
si nje lule do te rrisja
te mbjellur ne shpirti tim
do te mbaja sdo te prisja
te lulzoje pergjithnji Ti je vetmia ime
Dhimbejen ti ma shton
Plotesoma prap deshiren
Me mua ti jeto ti me mungonsi shiu shkretetiresme ndjenja mos lujplotesoma prap deshiren reff:(2x)
si nje lule do tet risjate mbjellur shpirtin timdo te mbaja sdo te prisja
do te lulzoje per gjithnji.

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: