Mandi

Zemra Po Me Qane

Dita shum e gjat
dhe vjen pa mbarim
neja shum me vjen
thell ne fatin tim
ti me mungon si shiu shkretetires me ndjenja mos luj plotsoma prap deshiren ref
Si nje lule do te rrisja
te mbledhr n'shpirtin tim
do te mbaja sdo te prisja
te lulzoje pergjithnji Ti je vetmija ime
dhimbjen ti ma shton
plotsoma prap deshiren
me mua ti jeto
ti me mungon si shiu shkretetires me ndjenja mos luj plotsom prap deshiren ref.2x
Si nje lule do te rrisja
te mbledhr n'shpirtin tim
do te mbaja sdo te prisja
te lulzoje pergjithnji

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: