Meda

U Than Gjethet

U than gjethet e kësaj stine
e ran para meje
por kjo zemer qe te deshti
tash po rreh larg teje
i kujtoj buzet tua
dhe po e pyes veten
a me genjeve ti
a e genjeva veten Ref:
Shko jeto larg meje
edhe pse te dua
un s´isha per ty
ti s´ishe per mua(2x) Edhe botën të ma falin
unë prap dot vuaj
kur e di se dora jote
mban unazë te huaj
i kujtoj buzet tua
dhe po e pyes veten
a me genjeve ti
a e genjeva veten Ref:
Shko jeto larg meje
edhe pse te dua
un s´isha per ty
ti s´ishe per mua(2x)

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: