TI BUZEQESH ME IRONI
KUR TE THEM SE TE DASHUROJ
DHE E QUAN CMENDURI
KUR UNE DASHURI T'KERKOJ RAJMOND O MOND
PERSE VALLE TI ME TURTURON
NESE NUK ME DASHURON
PSE ME BEN QE TE SHPRESOJ NDOSHTA SJAM VERTET PER TY
NDAJ MUNDOHEM TE TE HARROJ
PO SI NDAL TI ATA SY
QE EDHE NE ANDER TE PROVOKOJN RAJMOND O MOND
PERSE VALLE TI ME TURTURON
NESE NUK ME DASHURON
PSE ME BEN QE TE SHPRESOJ

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: