Nadi

Ditet E Dashuris

  

Zemër çdo gjë shoh në sytë e tu,
frikën
s'mundem të jem më i vetmuar,
ndjenjën
që e ngjalle tek unë,
une jam veq i yti dhe të dua,
prekëm si nuk ke prekur asnjeher,
premtoj atë që kurrë sta kam premtuar,
më puth si të vetmin që ti njeh,
më bëj që të jem i dashuruar. Ditët e mia i ndaj me ty,
ndihem si herën e parë që të njoha,
falem për ty bukuri
jam i plotë sepse te dua. Ditët e mia i ndaj me ty,
ndihem si herën e parë që të njoha,
falem për ty bukuri
jam i plotë sepse të dua. Zemër çdo gjë shoh në sytë e tu,
frikën
s'mund të jem më i vetmuar,
ndjenjën
që e ngjalle tek unë,
unë jam veq i yti dhe të dua,
prekëm si nuk ke prekur asnjëherë,
premtoj atë qe kurrë sta kam premtuar,
më puth si të vetmin që ti njeh,
më bëj që të jem i dashuruar. Ref.:
Ditët e mia i ndaj me ty,
ndihem si herën e parë që të njoha,
falem per ty bukuri
jam i plotë sepse të dua.
Ditët e mia i ndaj me ty,
ndihem si herën e parë që të njoha,
falem për ty bukuri jam i plotë sepse te dua...
Ditët e mia i ndaj me ty,
ndihem si herën e parë që të njoha,
falem për ty bukuri
jam i plotë sepse të dua
Ditët e mia i ndaj me ty,
ndihem si herën e parë që të njoha,
falem per ty bukuri
jam i plotë sepse të dua...

Albumet:

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: