Nadi

Nje Kore Buk

Pasanik dhe fukara
kombinim me t'keq nuk ka
Te je rritur me t'mira dhe luks,
une me nje kore Bukë Zemra sdin te dallon
ajo n'djenjat i zgjodhë.
Ah moj zemer ne ferr me dergove
pse u dashurove? Jo nuk po shkon kjo dashuri
une fukara ti me pasuri Nje kore bukë menxi se une duroj
ti me kerkesa tua lukse, jo jo smundem ti plotsoj...2x Pse moj zemer po lun
kushtet unë nuk i plotësoj
Cillen t'mirë e ka pa te unë qe t'me dashuroj? Zemra sdin te dallon
ajo n'djenjat i zgjodhë.
Ah moj zemer ne ferr me dergove
pse u dashurove? Jo nuk po shkon kjo dashuri
une fukara ti me pasuri Nje kore bukë menxi se une duroj
ti me kerkesa tua lukse, jo jo smundem ti plotsoj...6x

Albumet:

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: