Nadi

Nuk Mund Te Haroj

Vjeshta po vjen ne ket qytet
dal nga dal po mi kujton
ato dit ato net
kur mendoja se me do Une te deshta pertej vetes
te dashurova ska me shum
po nje gjë sja fali vetes qe ste deshta dhe me shum dhe me shum
2x..
Kujtova se do te haroj se tjetren do ta dashuroj
Kujtova se mundem pa ty se do te gjeja lumturi
Vjeshta vjen ne ket qytet
me kujton sa me mungon
nga ti vetem nje kujtim
per krejt jeten me mjafton Une te deshta pertej vetes
te dashurova ska me shum
po nje gje sja fali qe ste
deshta she me shum dhe me shum 3x
Kujtova se do te haroj se tjetren do ta dashuroj
Kujtova se mundem pa ty se do ta gjej lumturi

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: