Nadi

Premtimi

Stinet pa ty kaluan
Fjalet nga une te larguan
Jeta sod po ndryshon
Sod dhe ti adresen e n'drron Premtimin qe ta pata dhan, mos me u nda kurr mos me t'lon
Edhe sod une e kujtoj, edhe pse gjdo gje mbaroj
Premtimin qe ta pata dhan, mos me u nda kurr mos me t'lon
Edhe sod une e kujtoj, edhe pse gjdo gje mbaroj, gjdo gje mbaroj... Stinet pa ty kaluan
Fjalet nga une te larguan
Jeta sod po ndryshon
Sod dhe ti adresen e n'drron Premtimim...2x

Albumet:

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: