Naim Hoti

Gjithmone Ne Mendje Ty Te Kam

Ah kur me buzet e tua me the sa shume te dua
por si zjarr ma dogje zemren mua.. gia sena traguadhao tis nihtes laxtarao
stin agalia sou na vretho gjithmone ne mendje ty te kam dhe kur larg prej teje jam sikur zoti ta kete shkru jeten te dy bashke me jetu s'eho panta sto mialo xoris esena dhe borothelo na seho panta edho na mi trelatho te dua gia sena liono
te dua dhen metaniono zemer sikur me nje puthje te shprehej dashuria do te zgjaste aq sa perjetsia gia sena tragoudhao makria sou ego ponao thelo mazi sou ego na zo

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: