Noizy

Peace & Love

Se jam tu pi do bari ojee
Se vjen prej lazarati ojee
Tlutna cele pak dritaren se po.du me marr pak ajer

Se jam tu pi do bari ojee
Se vjen prej lazarati ojee
Tlutna cele pak dritaren se po du me marr pak ajer

I smoke that Hybrid before me go
Nuk ka lidhje se ku jam a ku po shkoj
Nese kom hala dije se kam evro
edhe krejt problemet tash nuk jan mo
Se jam i zoti i vetes dhe boj ca du
nese kam gabim athere du me gabu
nuk ka gjo nket jet qe munesh me m tregu
Se nese ti sje zoti smuesh mem gjyku

Legalize that marjuana yee
Legalize that marjuana yee
Baby smoking na some ganja ye
Baby smoking na some ganja ye

Se jam tu pi do bari ojee
Se vjen prej lazarati ojee
Tlutna cele pak dritaren se po.du me marr pak ajer

Se jam tu pi do bari ojee
Se vjen prej lazarati ojee
Tlutna cele pak dritaren se po.du me marr pak ajer

U kon pak dita lodhshme
Shum mendime nkok
Avokatin ntelefon like biznesi si po shkon
Takimi.mas takimi deals after deals ye
Mills after mills ye
kills after kills

So we smoking that hybrid
Just to get it by ye ye
Vetem 1 moment sdu me dit ca ndodh ne ket dynja ya ya

Iegalize that marjuana yee
Legalize that marijuana yee
Baby smoking na some ganja ye
Baby smoking na some ganja ye

Se jam tu pi do bari ojee
Se vjen prej lazarati ojee
Tlutna cele pak dritaren se po.du me marr pak ajer

Se jam tu pi do bari ojee
Se vjen prej lazarati ojee
Tlutna cele pak dritaren se po.du me marr pak ajer

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: