Offchestra

Margjela (Feat. Albana Bilalli)

oj margjel mori malsore te gjithe djemve ment ja nxorre ku je nis o moj me shkue a spo pret moj goc me mue kam nje hall me ta diftue du met than moj sa te duuu margjelo mori margjel qilma synin qe mke mshel moj margjela e malsis nija zonin dashunis margjelo mori margjes si nje gonxhe paske qel gonxhe lumtur jasemin do te marr ne kete shtepi moj margjel mori malsore ti mat mirin djal na more shoqe shok per ty po gzojme hedhim valle dhe kendojme jet te lumtur ne te urojme moj e bukura margjel margjeloo mori margjel syn e bukur naj e qel moj margjela e malsis thuja kanges dashunis margjelo mori margjel lule bukur ti ke qel lule bukur jasemin tash te kam ne kete shtepi margjelo mori margjel syn e bukur na je qel moj margjela e malsis thuja kanges dashunis margjelo maaaaaargjeloooooooo

Në bashkëpunim me:

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: