[Sergio:]
S'kam nevoj un per ajer (per ajer)
Mjafton te marr un nga fryma jote
S'kam nevoj un per ajer (per ajer) [Olidena:]
Pak nga ti do me mjaftonte Un sa te doja pa mas
Duke ditur nuk ka kthim pas
U luta te me duash dhe ti
Se je ti mbi çdo dashuriii [Sergio:]
I'm gonna feel you
Deri ne fund te jetes time
Kom me t'dasht ty
You know
Zemren ta fali
E mos meno se t'harroj
Ndonjeher ty... Une jo... [Ref. Te dy:]
S'kam nevoj un per ajer (per ajer)
Mjafton te marr un nga fryma jote
S'kam nevoj un per ajer (per ajer)
Mjafton te marr un nga fryma jote
S'kam nevoj un per ajer (per ajer) [Olidena:]
Pak nga ti do me mjaftonte Ndjenjen me te bukur ne bot
Ma dhurove e ndiej dhe sot
Jeta ime ai shikim
Prekja jote mbeti sherim [Sergio:]
I'm gonna feel you
Deri ne fund te jetes time
Kom me t'dasht ty
You know
Zemren ta fali
E mos mendo se t'harroj
Ndonjeher ty... Une jo... [Ref. Te dy:]
S'kam nevoj un per ajer (per ajer)
Mjafton te marr un nga fryma jote
S'kam nevoj un per ajer (per ajer)
Mjafton te marr un nga fryma jote
S'kam nevoj un per ajer (per ajer) [Olidena:]
Pak nga ti do me mjaftonte [Ref. Te dy:]
S'kam nevoj un per ajer (per ajer)
Mjafton te marr un nga fryma jote
S'kam nevoj un per ajer (per ajer)
Mjafton te marr un nga fryma jote
S'kam nevoj un per ajer (per ajer) [Olidena:]
Vetem kaq do me mjaftonte


Im gonna feel you deri be fund te jetes time kom met dasht ty you know Skam nevoj une per ajer (per ajer) Mjafton te marr une nga fryma jote
Në bashkëpunim me:

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: