Olsa Pema

Si Mund Te Rrime Te Ndare

     

Djali:
Këtu ka shumë diell, por une kam shum ftohtë,
Se ti pranë meje tani nuk më je.
kam mall për buzët dhe flokët e tua
gjithçka qe dua dhe veç ti e ke. Vajza:
Kaq ditë e netë, që ndihem e humbur.
Dhe nuk e di, nuk e di se ku je.
Shkoj ne rruge e vetmuar,
Dhe portretin tend kerkoj.
Shkoj ne rruge e vetmuar,
Dhe portretin tend kerkoj. Refreni të dy x2:
Si mund të rrimë pa u pare,
Si mund të rrimë ne të ndarë.
Kush nga ne do thotë i pari,
Oh me fal? Djali:
Edhe një çast të më mbetej nga jeta
Do desha un? ta jetoja me ty.
Sa kohë e humbur nga zemërimi
Sa kohë na iku pa dashuri Vajza:
Për herë të parë ndjeva ç?është vetmia,
Kur spo takohemi me si dikur
Ishe dritë e syve t? mia,
zemrës nuk i ve dot gur. Ishe dritë e syve t? mia,
zemrës nuk i ve dot gur. Refreni të dy x2:
Si mund të rrimë pa u pare,
Si mund të rrimë ne të ndarë.
Kush nga ne do thotë i pari,
Oh me fal?

Muzika: Në bashkëpunim me:

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: