Olsa

Ti Do Vish

  

Ca pika shiu rane mbi mua
dhe serish serish ty po te mendoj zemer
ti e di mire sa te dua
dhe do doja te di un tani sa me do
e vete e dija por isha mesuar
me ty prane prane me ty
gjithnji zemer
e ndoshta jane pak
po dhe lotet per ty i kam un tani ti e me beso une po vuaj
ti te lutem jo mos me harro, zemer
ty sa shume une te kam dashuruar
dhe je pikerisht ti ai qe sme do ja tani pa me thuaj
u be shume kohe
shume kohe qe ste kam pare zemer
ja qe rastesia per ty dhe mua
do mbete ajo mikeshe e pandare ti e me beso une po vuaj
ti te lutem jo mos me harro zemer
ty sa shume une te kam dashuruar
dhe je pikerisht ti ai qe sme do (2x) per ty une kam ndryshuar
jam gjysma jote e paharruar
dhe pse ti se beson me besoo
por ta dish ti sa te dua
ta dije ti cfare je per mua
ishe, je ,do doje, vetem ti tiii, ti, tyy sa shume une te kam dashuruar
dhe je pikerisht ti ai qe sme do
ti e me beso une po vuaj
ti te lutem jo mos me harro zemer
ty dsa shume une te kam dashuruar
dhe je pikerisht ti ai qe sme do

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: