ooooo Knjaz Nikolla i Malit te zi
Po i kerkon Plav e Guci
Po i kerkon tokat e shqiptarit
Knjaz NIkolla, klysh i Carit.
Qe Bejne planet ne Cetin
Me e zgjanue mbreterin e tij
Me ca tokat e Shqipnise
Keshtu urdheroj Cari i Rusise
Jakup Feri ne kembe eshte ngrite
Ali Pashe ka Bertite
Cou Alise ndac me dite
Sote per ne ka ardh kjo dite U hape lajmi me shpejtesi
Thirre Kushtrimi ne Shqipni,
I coje fjale Binak Alise,
Sules, Vokshe e ne peje Haxhise,
Mit Sokolit trimi te Shqipnise
oooooo mbare Kosoves dhe Malsise Ja Ktheye letren knjazit te Cetines
E ti themi birit te shkines
sa ti leshojni Plav e Guci
ooooo i madhe i vogel per pa u shkri.

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: