Rafete Behluli Abazi

Edhe Pse Larg Teje

  

Edhe pse larg teje
ne na ka nda jeta
gjithmon flas me vete
Kosov mirse te gjeta Gjithmon flas me vete
kosov te vij tek ti
e ta shuaj mallin
qe e kam per ty Keputa nje lule
dhe e morra ne gji
sa here te me merr malli
kosov te kujtoj ty Gjithmon flas me vete
kosov te vij tek ti
e ta shuaj mallin
qe e kam per ty 2#Me mir te isha i mjer
e ne token time
se ne dhe te huaj
gjithmon ne mendime Gjithmon flas me vete
kosov te vij tek ti
e ta shuaj mallin
qe e kam per ty

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: