Shkurte Gashi

Tu Luta (Feat. Flori Mumajesi)

     

[Shkurta:]
Sa fort te kam dashur
Sa fort me ke dasht
Sa here te pafjetur
Do ishim ne bashke [Flori:]
Une boten shikoja
Vetem ne syt e tu
Tani me i lumtur
S'do jem si dikur [Shkurta:]
Se m'ke lan, vetem m'ke lan
Se m'ke lan, vetem m'ke lan
Dhe s'e di sa me mungon
Ti s'e din... [REF. Shkurta & Flori:]
S'te kam dashur une ty dje
Njesoj mendon ti edhe sot
Tu luta tu luta, tu luta por ishte e kote
S'te kam dashur une ty dje
Njesoj mendon ti edhe sot
Tu luta tu luta, tu luta por ishte e kote [Shkurta:]
Si frymen e fundit
Un ty te kam dasht
A s'te vjen ty keq
Qe s'do jemi me bashke? [Flori:]
Une boten shikoja
Vetem ne syt e tu
Tani me i lumtur
S'do jem si dikur [Shkurta:]
Se m'ke lan, vetem m'ke lan
Se m'ke lan, vetem m'ke lan
Dhe s'e ti sa me mungon
Ti s'e di... [REF. Shkurta & Flori:]
S'te kam dashur une ty dje
Njesoj mendon ti edhe sot
Tu luta tu luta, tu luta por ishte e kote
S'te kam dashur une ty dje
Njesoj mendon ti edhe sot
Tu luta tu luta, tu luta por ishte e kote

Teksti: Muzika: Në bashkëpunim me:

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: