Video:   

Mbështeti krytë, sytë i kom mshel.
Një ftyrë përpara mu më del.
I hapi sytë po s'ka kurgjo, e n'anën tjetër qka me bo.
Paramenoj që nuk jom vetë,
ta kapi dorën, n'vesh më flet,
papritmas diçka kerset,
dhe më kthen prapë n'realitet.
Ëndërroj, të ta puth dorën,t'ledhatoj
Fantazoj, je bashkë me mua,t'përqafoj
U bo mëngjes, dita e mirë,
Mu qu prej gjumit pe kom fshtirë.
Pse s'po vjen ti mu me m'qu?
Me t'pasë gjith afër keq jom msu.
Ku me dit tash ku je ti,
ku me dit ti n'men a m'ki.
A t'kujtona ndonjë herë ty?
A më mban mend me m'pa me sy?
Ëndërroj, të ta puth dorënt'ledhatoj
Fantazoj, je bashkë me muat'përqafoj
Me sy mbyllur t'ëndërroj
Në ëndërr të kërkoj Heeeej, heeeej, hej
Ëndërroj, të ta puth dorënt'ledhatoj
Fantazoj, je bashkë me muat'përqafoj

Albumet:

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: