Kur te thash nje dite
Me u martu me ty
M'the jam fukara
Kulm nuk kam mbi kry
Mos paç pare shpi
Nuk ka dert per mu
Edhe nder nji ferre
Me ty kisha rrnu Ref...
S'qahet djale parja me lot
Bohet neser mos koft sot
Hajde bashk ta pime nji kafe
Njimi halle i hekim qafe
Se keshtu e ka kjo koh
Sonte ngrin e neser ngroh
Bohet parja bohet shpija
Njimi halle i mbulon dashnia Ty mor djale fukara
Mos paç gajle tjera
Hajt se dhe per ty
Din me dale pranvera
Hajt djale se dashnia
Nuk njeh shpi as leke
Veç don zemra zemres
Mallin me ja hjek Ref...
S'qahet djale parja me lot
Bohet neser mos koft sot
Hajde bashk ta pime nji kafe
Njimi halle i hekim qafe
Se keshtu e ka kjo koh
Sonte ngrin e neser ngroh
Bohet parja bohet shpija
Njimi halle i mbulon dashnia ... Ref...
S'qahet djale parja me lot
Bohet neser mos koft sot
Hajde bashk ta pime nji kafe
Njimi halle i hekim qafe
Se keshtu e ka kjo koh
Sonte ngrin e neser ngroh
Bohet parja bohet shpija
Njimi halle i mbulon dashnia.

Albumet:

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: