Sigi Bastri

Hije Dashurie

Mandi:
Ti jetes mi jep shije
Me dije, mbon pa vetdije
Veq dridhe most a nie
Pa vetdije, mbon pa vetdije

Sigi:
E di e di kam shije
Zemer Per ty kam hije
Kam hije dashurie
Zemer ti e di
Dije, me dije
Me vjen nga pas si hije
Shije, kam shije
Per ty un ndjej
REF 2X
Mandi:
I have choosen you too,.
I love you, love you baby too.
Sigi:
Mke zemer mke zemer vetem mu,
Me do ti, dhe un ty te du

Sigi:
E di e di kam shije
Zemer Per ty kam hije
Kam hije dashurie
Zemer ti e di
Dije, me dije
Me vjen nga pas si hije
Shije, kam shije
Per ty un ndjej

REF: 4X
Mandi:
I have choosen you too,.
I love you, love you baby too.
Sigi:
Mke zemer mke zemer vetem mu,
Me do ti, dhe un ty te du
Në bashkëpunim me: *thevideo:

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë:

Tekste tjera