Suveniri varrur në mur?,
Më kujton një avantur?,
Me dashuri në det e në mal,
Kur koha për ne të dy u ndal,
Nëpër plazh? kur vrap garonim,
E bashkë me gitar këndonim,
Kur hënën mbi det e shikonim,
Me puthje natën e mbaronim, Po të kishte magjistar,
Do t?i jepja një thesar,
Që t?më kthente dhe një her?,
Bashkë me ty në atë ver?,
Atëher? un? si matador,
Do të prisja me lule në dor?,
Do ta vrisja demin e zi,
Që të tregoj se sa të dua ty. Suveniri varrur në mur?,
Më kujton një avantur?,
Me dashuri në det e në mal,
Kur koha për ne të dy u ndal,
Nëpër plazh? kur vrap garonim,
E bashkë me gitar këndonim,
Kur hënën mbi det e shikonim,
Me puthje natën e mbaronim, Po të kishte magjistar,
Do t?i jepja një thesar,
Që t?më kthente dhe një her?,
Bashk? me ty në atë ver?,
Atëher? un? si matador,
Do të prisja me lule në dor?,
Do ta vrisja demin e zi,
Që të tregoj se sa të dua ty. OLE...

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: