Vendlindja: Pejë  Kosovë
Jeton dhe vepron në   Belgium
Mosha: 30 Vjeç
Ditëlindja: 04 Tetor 1986
Shenja e Horoskopit: Peshorja

V-I-Z-I është një këngëtar jo shumë i njohur. Elvis Shala (ViZi) jeton dhe vepron ne Bruksel (Belgjikë). Pasi kishte filluar me heret te mirret me muzikë,bëri nje pauzë te shkurtër per tu rikthyer ne shtator te vitit të kaluar (2008). Njihet si Kengtar qe i kendon dashurisë, mir po ka edhe disa keng tjera edhe bashkpunime dhe punon ne gjdo stil te muzikes
si per klub si per dashuri dhe keng te dhimbshme, sillet ne gjdo aspekt te muzikes e si gjdo her mir e ma mir tu perparu
Do presim sa ma shpejti spotin nga ViZi qe pritet ViZi thotë: Jeta ne gurbet nuk është e leht ashtu siq mendojn, nuk e ki askend qe tperkrah, rral ndokend qe te flet shqip, sillesh ka tsillesh apet si apet je veq vet. Gjithashtu Vizi thot se muzikën se bënë per perfitime, ose per famë, thjesht e bon si hobi dhe deshiron te lejë nje shej n?kete jet kur ai nuk do tjet .