N'ajer
N'ajer
N'ajer fluturoj
Pordha plot Bej ne n'ajer
Jam n'ajer,h'ajer,h'ajer
Mut plot ka shurr andaj ska
Qante goca se isha une n'ajer
Une q* goca sa dush por s**** goca ka plot
Dhe ky eshte fundi bich

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë: