Vaj per ty , ne te dy
per nje dashuri
lind nga un lind nga ti
kjo histori De sa larg te shkojm
mundohem ta afroj
por si nuk di
dhe kur te takoj
dot mundem ta mallkoj
pa lamtumir Ref: dot flasin perseri
per mua dhe per ty
kush mund ta jetoj
ket perjetesi
dhe ndjenjat sa qudi
ku morren rrug tani
pse nuk vazhdojn
te flen ne shpirt te fjen ne ty Hije ti mbrapa rri
ste sheh dot njeri
vdes e lind nga nje dirt
ne erresir sa do te jetosh
sa her do ta kerkosh
ket dashuri
dhe kur ta mesosh
kerkove qe te shkosh
pa lamumir Ref: dot flasin perseri
per mua dhe per ty
kush mund ta jetoj
ket perjetesi
dhe ndjenjat sa qudi
ku morren rrug tani
pse nuk vazhdojn
te flen nen shpirt te flen ne ty

Ju pëlqen teksti? Komentoni më poshtë:

Tekste tjera